info@industrite-kreative.com

industritË kreative

Industritë kreative të Kosovës

Industritë Kreative

Platforma “Industritë Kreative të Kosovës” synon të përforcoj dhe mobilizoj komunitetin e individëve kreativ dhe artizanëve në nivel të Kosovës duke i përfshirë pesë rajonet ekonomike të Kosovës në aktivitete gjithëperfshirëse…

Industritë Kreative të Kosovës

Krijuesit

Industritë kreative dhe artizanale të Kosovës implementohet nga organizata MONUMENTA dhe mbështetet nga Ministria e Zhvillimit Rajonal nën Thirrjen publike për mbështetje financiare të projekteve/programeve të OJQ-ve në avancimin e zhvillimit socio-ekonomik rajonal të balancuar.

© Copyright 2023 Industritë Kreative. Të gjitha të drejtat e rezervuara